• bg
 • Pure-Floats Design ( Pontoon-Type Floats)

  Дизајн на Pure-Floats (плови од типот понтонски)

  Со поддршка на нашата паметна механичка опрема, нашиот производствен капацитет е со повеќе од 4 парчиња во минута.Исто така, располага со поредовна форма на плови за погусто пакување и полесен транспорт.Во овој случај, не само што избегнува дополнителни трошоци со транспортот, и го максимизира профитот на нашите клиенти со минимални трошоци и максимална брзина.

  Sun Floating се занимава со производство на чиста енергија повеќе од 10 години.Нашите FPV решенија и услуги им помагаат на повеќе земји да произведуваат чиста и зелена енергија. Ние веруваме дека нашите постојани иновации дополнително ги оптимизираат нашите решенија за FPV во подобрување на нашето истражување и развој.

 • Pontoons + Aluminum Frames

  Понтони + Алуминиумски рамки

  Овој дизајн се применува и на големи FPV постројки.Има конструкции од плови од понтонски тип со алуминиумски рамки, на кои се монтираат PV панели под фиксен агол на навалување како кај копнените системи, но за прицврстување на конструкциите на понтони, кои служат само за да обезбедат пловност.Во овој случај, нема потреба од специјално дизајнирани главни плови.

 • Pontoons + Carbon Steel Frames

  Понтони + Рамки од јаглероден челик

  Овој дизајн се применува и на големи FPV постројки.Има конструкции од плови од понтонски тип со рамки од јаглероден челик, на кои се монтираат PV панели под фиксен агол на навалување како кај копнените системи, но за прицврстување на конструкциите на понтоните, кои служат само за да обезбедат пловност.Во овој случај, нема потреба од специјално дизајнирани главни плови.