• bg
 • Solar Panel Earthing system

  Sistemi i tokëzimit të paneleve diellore

  Sistemi i tokëzimit është duke tokëzuar njërin skaj të poleve pozitive dhe negative të moduleve diellore, jeta e modulit mund të përmirësohet.
  • artikulli nr.:Sistemi i tokëzimit
  • kohëzgjatja: Brenda 12 ditëve të punës
  • Origjina e produktit: KINË
  • marka: BROAD
  • Porti i transportit: Xiamen, Kinë
  • pagesa: TT
  • ngjyra: Argjend
 • Solar Mounting OEM/Other Components

  Montimi diellor OEM/Përbërës të tjerë

  Një shumëllojshmëri e aksesorëve të montimit diellor e bëjnë sistemin e instalimit diellor të përsosur.
  • nr. artikulli:OEM/Aksesore të tjera
  • kohëzgjatja: Brenda 12 ditëve të punës
  • Origjina e produktit: KINË
  • marka: BROAD
  • Porti i transportit: Xiamen, Kinë
  • pagesa: TT
  • ngjyra: Argjend
 • Solar Mounting Rails

  Binarët e montimit diellor

  Hekurudha aliazh alumini Al6005-T5, e përdorur përgjithësisht për projektin e çatisë me bravë kapëse, instalim i lehtë, kursim i kostos.
  • nr. artikulli: Binarët e montimit diellor
  • kohëzgjatja: Brenda 12 ditëve të punës
  • Origjina e produktit: KINË
  • marka: BROAD
  • Porti i transportit: Xiamen, Kinë
  • pagesa: TT
  • ngjyra: Argjend
 • Solar Panel Clamp

  Kapëse për panelin diellor

  Kapëse e paneleve diellore të aliazhit të aluminit mund të aplikohet në të gjitha llojet e paneleve konvencionale, pranoni të personalizuara.
  • nr. artikulli: Kapëse me shtresë të hollë
  • kohëzgjatja: Brenda 12 ditëve të punës
  • Origjina e produktit: KINË
  • marka: BROAD
  • Porti i transportit: Xiamen, Kinë
  • pagesa: TT
  • ngjyra: Argjend
 • Mesh fence for solar power plant

  Gardh rrjetë për termocentralin diellor

  Gardhi me cilësi të mirë dhe pamje bukurie mund të aplikohet në vendin e impianteve të mëdha diellore. Metal Mesh Protect Solar Ground sistemet e montimit Fermë.
  • nr. artikulli: Gardhi i parkut diellor
  • kohëzgjatja: Brenda 12 ditëve të punës
  • Origjina e produktit: KINË
  • marka: BROAD
  • Porti i transportit: Xiamen, Kinë
  • pagesa: TT
  • ngjyra: e bardhë/jeshile/kafe
 • Solar Ground Screw

  Vidë diellore tokësore

  Vidha e tokës diellore ka madhësi dhe trashësi të ndryshme, të cilat mund të përshtaten për kushte të ndryshme dheu.Gjithashtu ne pranojmë të personalizuar me dizajnin tuaj.
  • nr. artikulli:Vidë toke diellore
  • kohëzgjatja: Brenda 12 ditëve të punës
  • Origjina e produktit: KINË
  • marka: BROAD
  • Porti i transportit: Xiamen, Kinë
  • pagesa: TT
  • ngjyra: Argjend
 • BIPV waterproof solar carport structure

  Struktura e portit diellor të papërshkueshëm nga uji BIPV

  Zgjidhja e sistemit të portit diellor është e cilësisë së lartë, sigurimit të cilësisë dhe praktikueshmërisë së produktit
  • nr. artikulli:Parkingjet e makinave
  • kohëzgjatja: Brenda 10 ditëve të punës
  • Origjina e produktit: KINË
  • marka: BROAD
  • Porti i transportit: Xiamen, Kinë
  • pagesa: TT
  • çmimi: 0,11 dollarë/vat
  • Çmimi i tregut: 0,15 dollarë
 • Waterproof carport aluminum carport mounting system

  Sistemi i montimit të kabinës prej alumini i papërshkueshëm nga uji

  Ne ofrojmë zgjidhje të personalizuara me cilësi të lartë dhe të lira, garazhe parkimi për 2 makina, të papërshkueshëm nga uji, porta diellore.
  • nr. artikulli:Kaport i dyfishtë
  • kohëzgjatja: Brenda 12 ditëve të punës
  • Origjina e produktit: KINË
  • marka: BROAD
  • Porti i transportit: Xiamen, Kinë
  • pagesa: TT
  • çmimi: 0,14 dollarë/vat
  • Çmimi i tregut: 0,18 dollarë
 • Commercial solar carport solar mounting system

  Sistemi i montimit diellor të portit diellor komercial

  Rezistencë e mirë ndaj erës, besueshmëri e fortë dhe fortësi e lartë e strukturës së parkingut prej çeliku, e cila gjithashtu përmirëson cilësinë e stentit në një masë të caktuar.
  • artikulli nr.:T Shape Carpark
  • kohëzgjatja: Brenda 20 ditëve të punës
  • Origjina e produktit: KINË
  • marka: BROAD
  • Porti i transportit: Xiamen, Kinë
  • pagesa: TT
  • çmimi: 0,12 dollarë/vat
  • Çmimi i tregut: 0,18 dollarë
 • Ground solar pv mounting system

  Sistemi i montimit të pv diellor në tokë

  Ky dizajn i kabinës së makinës pasqyron mirë modelimin unik të bukur të sipërfaqes së lakuar, të thjeshtë, të gjallë, të ngurtë dhe të butë, forcën dhe kombinimin e bukurisë
  • artikulli nr.: Y Shape Carpark
  • kohëzgjatja: Brenda 20 ditëve të punës
  • Origjina e produktit: KINË
  • marka: BROAD
  • Porti i transportit: Xiamen, Kinë
  • pagesa: TT
  • çmimi: 0,1$/vat
  • Çmimi i tregut: 0,18 dollarë
 • High Strength PV Car Parking Solar Mounting Structures

  Strukturat e montimit diellor të parkimit të makinave PV me forcë të lartë

  Sistemi BROAD Carport ju ofron një port për kursimin e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit. Ka zgjidhje të zbatueshme për ta bërë portin e automjetit të jetë i papërshkueshëm nga uji gjatë gjithë kohës.
  • nr. artikulli:Kaport i dyfishtë
  • kohëzgjatja: Brenda 15 ditëve të punës
  • Origjina e produktit: KINË
  • marka: BROAD
  • Porti i transportit: Xiamen, Kinë
  • pagesa: TT
  • çmimi: 0,14 dollarë/vat
  • Çmimi i tregut: 0,18 dollarë
 • Unique carparking structure Carport Solar Mount

  Struktura unike e parkimit të makinave Carport Solar Mount

  Broad Solar Carport System mund të përmbushë pritjet e klientëve në portin e automjetit.
  • artikulli nr.:7 Shape Carport
  • kohëzgjatja: Brenda 20 ditëve të punës
  • Origjina e produktit: KINË
  • marka: BROAD
  • Porti i transportit: Xiamen, Kinë
  • pagesa: TT
  • çmimi: 0,11 dollarë/vat
  • Çmimi i tregut: 0,18 dollarë