• bg
 • Agricultural Farmland Mounting System

  Sistemi i montimit të tokës bujqësore

  Sistemet e montimit diellor të fermës BROAD lejojnë që pajisjet bujqësore të përmasave të mëdha dhe të mesme të punojnë brenda.Dhe të cilat mund t'i rezistojnë motit ekstrem si breshri, shiu i dendur, era e fortë etj.
  • nr. artikulli: Mali i fermës së gjerë
  • kohëzgjatja: brenda 2 javësh
  • marka: BROAD
  • Porti i transportit: Xiamen, Kinë
  • pagesa: TT
  • Materiali: Alumini
  • Ngarkesa e borës: Deri në 200 cm
  • Shpejtësia e erës: Deri në 60 m/s
  • Lloji i themelit: vidë betoni/tokë
 • Customization photovoltaic farmland mounting system

  Përshtatje e sistemit të montimit të tokës bujqësore fotovoltaike

  Sistemi i montimit diellor BROAD në tokë bujqësore është një aplikim klasik i energjisë diellore.
  • nr. artikulli: BROAD fermë mali
  • kohëzgjatja: brenda 2 javësh
  • marka: BROAD
  • Porti i transportit: Xiamen, Kinë
  • pagesa: TT
  • Materiali: Alumini
  • Ngarkesa e borës: Deri në 200 cm
  • Shpejtësia e erës: Deri në 60 m/s
  • Lloji i themelit: vidë betoni/tokë
 • Agricultural Greenhouse Mounting System

  Sistemi i montimit të serave bujqësore

  BROAD dizajnon sistemin e montimit veçanërisht për të bërë hapësirën e brendshme të serrës bujqësore është shumë e madhe me funksionim bujqësor me disponueshmëri të lartë brenda.
  • nr. artikulli:BROAD Bujqësor M
  • kohëzgjatja: brenda 2 javësh
  • marka: BROAD
  • Porti i transportit: Xiamen, Kinë
  • pagesa: TT
  • Materiali: Alumini
  • Ngarkesa e borës: Deri në 200 cm
  • Shpejtësia e erës: Deri në 60 m/s
  • Lloji i themelit: vidë betoni/tokë