• bg

f7257d4dd3

Искуство

Ние сме дизајнер и производител со силно искуство од 10 години во PV индустријата.

Квалитет

Еко-пријателски материјали/над 25 години реален животен век

Услуга по продажбата

10 години гаранција за квалитет

ЗА НАС

SUN Floating(Xiamen) Energy Co., Ltd, лоцирана во Xiamen, Кина, е подружница на Xiamen BROAD New Energy Technology Co., Ltd и Soeasy (Xiamen) Photovoltaic Technology Co., Ltd. BROAD & Soeasy имаат 10+ годишно искуство во Сончевото поле. Кумулативната инсталирана моќност на производот е 30GW+, а годишниот производствен капацитет е 5GW+.Имаме заеднички пазари во Јапонија, Соединетите Американски Држави, Австралија, Европа, Блискиот Исток, Југоисточна Азија и други земји кои имаат потреба од PV енергија, а речиси 100 проекти за ултра висок напон (UHV) се успешно инсталирани во странство.

SUN Floating е основана како национално клучно претпријатие за висока технологија, посветено на меѓународниот бизнис Floating - PV - System. системи, кои се постигнати од интеракцијата на процесот на дувачко обликување и нашата филозофија на обезбедување практични решенија за производство на чиста и зелена енергија низ целиот свет.Наша цел е да обезбедиме подобри услуги во дизајнот, комуникацијата, нарачката и логистиката за клиентите во странство и посветени сме на обезбедување на водечки светски решенија за системот за монтирање FPV, со што чистата енергија може да влезе во милиони домаќинства.

ШТО ПРАВИМЕ

SUN Floating има висококвалитетен тим за истражување и развој во пловечката PV индустрија.И со комплети производствени линии со дувачко калапи од големи размери, како и разновидна опрема за производство, вклучително и сродни капацитети за тестирање. Имаме долгогодишно техничко искуство во управувањето во дизајнирање и обработка на производ за обликување со дување. ISO 9001 систем за управување со квалитет, ISO 14001 систем за управување со животната средина и ISO 45001 систем за управување со здравјето и безбедноста при работа.

Со низа решенија и услуги, SUN Floating е посветена на снабдување со сигурен и економичен пловечки систем за монтирање на PV ширум светот. Ние ќе ги вложиме нашите напори за континуирано иновирање на пловечки PV систем и ќе го преземеме водството во PV индустријата за глобален одржлив развој.

ЗОШТО СОНЦЕТО ПЛОВИ

Инспекција на квалитет: еколошки материјали/над 25 години реален животен век
Приспособен дизајн: потврдете ги буџетите со клиентите и анализата на проектите, Ние обезбедуваме консултации и дизајн ориентирани кон клиентите

Тест пред производство: Производите ќе бидат прилагодени со цртање и проверени од нашиот тим за КК. Со потврда на клиентите, ќе се спушти до масовно производство

Од дизајн до комплетен проект: Ние сме со тим за истражување и развој со 10+ годишно искуство
Услуга по продажбата: 10 години гаранција за квалитет