• bg
  • Pure-Floats  Design ( Pontoon-Type Floats)

    Дизајн на Pure-Floats (плови од типот понтонски)

    Со поддршка на нашата паметна механичка опрема, нашиот производствен капацитет е со повеќе од 4 парчиња во минута.Исто така, располага со поредовна форма на плови за погусто пакување и полесен транспорт.Во овој случај, не само што избегнува дополнителни трошоци со транспортот, и го максимизира профитот на нашите клиенти со минимални трошоци и максимална брзина.

    Sun Floating се занимава со производство на чиста енергија повеќе од 10 години.Нашите FPV решенија и услуги им помагаат на повеќе земји да произведуваат чиста и зелена енергија. Ние веруваме дека нашите постојани иновации дополнително ги оптимизираат нашите решенија за FPV во подобрување на нашето истражување и развој.