• bg
 • Agricultural Farmland Mounting System

  Систем за монтирање на земјоделски земјоделски површини

  Системите за монтирање на соларна енергија BROAD фарма овозможуваат голема и средна земјоделска опрема да работи внатре.И кои можат да издржат екстремни временски услови како град, пороен дожд, силен ветер итн.
  • бр.: БРОАД Фарм Монт
  • време на водство: во рок од 2 недели
  • марка: BROAD
  • транспортно пристаниште: Ксијамен, Кина
  • плаќање: ТТ
  • Материјал: Алуминиум
  • Оптоварување на снег: до 200 см
  • Брзина на ветерот: до 60 m/s
  • Тип на основа: бетон/заземјување завртка
 • Customization photovoltaic farmland mounting system

  Прилагодување на системот за монтирање на фотоволтаично обработливо земјиште

  Сончевиот систем за монтирање BROAD обработливо земјиште е класична примена на сончевата енергија.
  • артикал бр.:БРОАД Планина за земјоделско земјиште
  • време на водство: во рок од 2 недели
  • марка: BROAD
  • транспортно пристаниште: Ксијамен, Кина
  • плаќање: ТТ
  • Материјал: Алуминиум
  • Оптоварување на снег: до 200 см
  • Брзина на ветерот: до 60 m/s
  • Тип на основа: бетон/заземјување завртка
 • Agricultural Greenhouse Mounting System

  Земјоделски стакленички систем за монтирање

  БРОАД дизајнира систем за монтирање особено за да направи земјоделски стакленички внатрешен простор е многу голем со висока достапност земјоделска работа внатре.
  • ставка бр.:ШИРОКА Земјоделска М
  • време на водство: во рок од 2 недели
  • марка: BROAD
  • транспортно пристаниште: Ксијамен, Кина
  • плаќање: ТТ
  • Материјал: Алуминиум
  • Оптоварување на снег: до 200 см
  • Брзина на ветерот: до 60 m/s
  • Тип на основа: бетон/заземјување завртка